CINABENG KURANG AJAR PROVOKASI MAKI POLIS SEBAB TAK TERIMA RASUAH @PDRMsia

on Friday, May 2, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments
Ini lah perangai  biaDAP  puak-puak  Cinabeng pasca PRU13  . Parti kesayangan mereka DAP sering menghentam POLIS Malaysia RASUAH di ceramah-ceramah & media sosial    , tapi anda lihat sendiri puak mana  yang kaki beri  RASUAH   ?? Settle ?

Bila anggota Polis Trafik di dalam video ini tolak rasuah    , dia maki  secara provokasi   " Barua punya Polis , Rasuah Punya Manusia " hingga menaikkan kemarahan anggota berkenaan .

Malah video yang dirakam ini pun sengaja diambil rakan beliau   bagi memerangkap anggota Polis Trafik berkenaan jika menerima wang rasuah untuk tidak disaman .  Tetapi taktik jahat mereka tak menjadi kerana anggota ini seorang yang ada intergriti  dan itu menyebabkan Cinabeng ini marah & maki polis .

Jadi di sini  ,  mahukah negara ini diperintah oleh puak-puak biadap & kurang ajar diajar DAP ini ??

 Mereka  menuduh dan menghentam kerajaan  adalah  RASUAH tetapi lihatkan siapa sebenarnya yang pengamal & pemberi RASUAH tegar   ??


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Pukimak punya babi gemuk!! Makin kurang ajaq babi sepet skg!!

  2. Anonymous says:

    BALIK CINA LA.

  3. Unknown says:

    Babi ini cina...kaninama chow cibai!!!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.