Live ! Najib umumkan Pengerusi BN baru P.Pinang

on Sunday, April 22, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Sebentar tadi PM DS Mohd Najib Tun Abd Razak telah mengumumkan kepimpinan baru BN PP yang akan diketuai oleh Setiausaha Agung GERAKAN Teng Chang Yeow bagi menggantikan TS Koh Tsu Koon .

Ia diumumkan dihadapan 5 ribu jentera BN P.Pinang di dewan Bukit Jawi Golf Resort.Beliau berkata, pelantikan bekas Exco Kerajaan Negeri yang juga bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Komtar itu akan berkuat kuasa hari ini.

 "Saya umumkan pelantikan Teng Chang Yeow sebagai Pengerusi BN Pulau Pinang yang baharu dan beliau akan ambil alih dan memikul tanggungjawab itu mulai hari ini.

 "Terima kasih saya ucapkan kepada Pengerusi Gerakan Negeri, Datuk Dr Teng Hock Nan kerana faham bahawa inilah realiti politik, walaupun beliau sendiri telah banyak memberi sumbangan dan tenaga kepada parti selama ini,” katanya.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.