Pages

Thursday, March 7, 2013

AWAS ! Gencatan senjata untuk perangkap pasukan keselamatan kita !! #LahadDatu


TERKINI - Ketua pengganas , Jamalul Kiram III  umum mahu  adakan  gencatan senjata kepada tenteranya serta minta Malaysia melakukan perkara yang sama .

Satu lagi taktik /strategi licik Jamalul Kiram  ini  agar  pemburuan oleh pasukan keselamatan kita ke atas tenteranya  pengganas dihentikan . 

GPB harap PM yang akan tiba di lahad datu hari ini bertegas tidak mengikut desakan gencatan senjata ini kerana isunya sekarang mereka telah menceroboh kedaulatan negara serta membunuh 8 anggota polis kita. 

Taktik seperti ini juga digunakan mereka hingga mengorbankan 2 anggota VAT69  pada hari Jumaat dengan mengangkat bendera putih . 



MANILA 7 Mac - Ketua kumpulan yang menceroboh Sabah, Jamalul Kiram hari ini mengumumkan gencatan senjata sebelah pihak ekoran tindakan ketenteraan oleh pasukan keselamatan Malaysia.

Menurut jurucakap ketua penceroboh itu, Kiram mengisytiharkan gencatan senjata tersebut kira-kira pukul 12.30 tengah hari waktu tempatan (12.30 tengah hari waktu Malaysia).
Beliau turut menggesa Malaysia mengambil tindakan sama. - AFP


5 bukti Bang Non  dalang pengkhianat negara krisis di Lahad Datu !! Jawab jangan tak jawab !!

3 comments:

  1. Pengganas pun boleh minta gencatan senjata....pelik

    ReplyDelete
  2. Tiru ayat film 300 "This is Malaysia"!! Sambil tendang perot lanun2 tu dlm lubang kubur diaorg
    Gencatan senjata? Ape tu? No way n no mercy!!

    ReplyDelete
  3. berani buat buat,berani tanggung lah oii!!sniperkan sekali kepala sultan sulu tu!

    ReplyDelete