..

..

PUTAR BELIT GUAN ENG KANTOI DIBONGKAR MENTERI KERJARAYA @dzainalabidin #KekalNajib

on Friday, October 13, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

Perang mulut Menteri Kerja Raya, Fadillah Yusof meletus lagi selepas Lim Guan Eng menuduh kementerian itu yang mengarahkan kerajaan Pulau Pinang menukar projek terowong dasar laut kepada jambatan. Dalam reaksi terbaharunya, Fadillah membidas Lim Guan Eng yang cuba mengheretnya dalam isu yang dicipta sendiri Setiausaha Agung DAP yang tidak diiktiraf itu.


Menurut Fadillah, Lim Guan Eng yang meminta cadangan pembinaan terowong dasar laut ditukar kepada jambatan tetapi kementerian tidak dapat meluluskan kerana tiada kajian menyeluruh.
Selepas 18 bulan gagal menghantar laporan kajian seperti dijanjikan, Guan Eng menyalahkan Fadillah yang kononnya mengarahkan projek terowong ditukar kepada jambatan.

Sebenarnya ia muslihat Guan Eng untuk tidak menjawab pertanyaan Pengarah Komunikasi Strategik BN, Rahman Dahlan mengapa Guan Eng membayar RM220 juta kepada kontraktor projek itu untuk kajian terowong sedangkan syarikat itu diberi konsesi tol 30 tahun.


Penipuan Guan Eng semakin lama semakin terbongkar. Kita tunggu apa pula penipuan dia dan ayahnya, Lim Kit Siang untuk menang pemilihan semula CEC pada 12 Nov nanti.Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.