..

..

LBGT DISEBALIK HIMPUNAN WANITA TOLAK POLITIK TOKSIK

on Tuesday, September 12, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Dunia akhir zaman..budaya songsang LGBT kembali diagungkan Pakatan Harapan . Apakah ini acuan Malaysia Baru yang hendak dibawa pembangkang ?

Menggunakan nama Wanita Tolak Politik Toksik di depan untuk menutup agenda sebenar disebalik iaitu memperjuang hak puak mahukan LGBT.

Selagi ada puak2 pejuang LGBT dalam pembangkang , Pakatan Harapan wajib ditolak umat Islam di PRU14 agar negara tidak ditimpa malapetaka dan bala.LGBT adalah budaya songsang yang dilaknat Allah. Akhir-akhir ini mereka semakin berani dan tidak segan untuk menyatakan kesesatan mereka secara terang-terangan. Lebih mendukacitakan, meraka mendapat sokongan dari pembangkang dan diberi ruang untuk menonjolkan diri seperti yang terjadi di acara demonstrasi baru-baru ini.

Dari Ibnu Abbas radhiyallahu anhuma, Nabi sallallahu alaihi wa sallam bersabda.

"Allah melaknat siapa sahaja yang melakukan seperti perbuatan kaum Luth, (baginda mengulanginya sebanyak 3 kali)" [HR Nasa'i dalam As-Sunan Al-Kubra IV/322 no. 7337]

AZAB YANG DITURUNKAN KEPADA KAUM LUTH

Jibril mengangkat negeri kaum Luth di bawa tinggi ke atas sehinggakan penduduk langit dunia mampu mendengar salakan anjing dan suara ayam berkokok.

Tanah itu kemudian diterbalikkan dan dijatuhkan ke bawah. Mereka jatuh dan ditimpa oleh tanah tadi.

Yang belum mati ketika dijatuhkan, dikembalikan semula ke atas bumi, mereka direjam atau dihujani pula dengan batu berapi Sijjil yang bertubi-tubi. Batu ini adalah dari Allah sebagai tanda khas buat mereka.

Maka hancurlah negeri dan kaum Luth. Allah menjadikan negeri mereka seperti lautan bangkai yang air dan tanah sekitarnya tidak dapat di manfaatkan kerana kehancurannya, kualitinya yang tersangat buruk dan datarannya yang terlalu rendah.

Azab ini berlaku di waktu Subuh. [Rujuk Al-Muktashar fii At-Tafsir hlm. 230-231, Tafsir Al-'Azhim, 4: 465 dan Qashasul Anbiya' Ibnu Katsir]

HUKUMAN KEPADA PELAKU LGBT

Rasullullah sallallahu alaihi wa sallam bersabda.

"Barangsiapa yang kalian dapati melakukan perbuatan kaum Luth, maka bunuhlah kedua pelakunya." [HR Tirmidzi 1456, Abu Dawud 4462, Ibnu Majah 2561 dan Ahmad 2727].

Ibnu Qayyim rahimahullah menyatakan para sahabat telah menerapkan hukum bunuh terhadap pelaku LGBT. Cuma mereka hanya berselisih pendapat bagaimana cara membunuhnya.

Setelah bermesyuarah bersama sahabat-sahabat, Abu Bakar As-Siddiq menerima cadangan Ali lalu mengirim surat kepada Khalid bin Walid untuk membakar pelaku LGBT.

Abdullah bin Abbas radhiyallahu anhuma berpendirian pelaku LGBT dipertontonkan dari bangunan yang paling tinggi lalu dilemparkan (ke bawah) diikuti lemparan batu.

Imam Syafie berpendapat merejam pelaku LGBT, baik dia seorang muhsan atau bukan.

Imam Abu Hanifah berpendapat pelaku LGBT dijatuhkan dari tempat yang tinggi, kemudian diikuti dengan lemparan batu sebagaimana seksa yang Allah lakukan pada kaum Luth. [Rujuk Tafsir Al-Quran Al-Azhim, 4: 466]

KESIMPULAN

1. Oleh itu, dari contoh yang diberi, pelaku LGBT boleh dihukum dengan dibakar, direjam dengan batu, dilempar dari bangunan yang paling tinggi yang diikuti dengan lemparan batu, atau dipenggal lehernya. Ada juga yang berpendapat boleh ditimpakan tembok kepada mereka.

2. Saya berpendapat pelaku LGBT dihukum dengan dijatuhkan dari tempat yang paling tinggi dan dihujankan dengan batu berapi. Lokasi terbaik adalah KLCC.

3. Hukuman ini tidak boleh dilakukan sendirian. Terserah kepada pemerintah samada untuk merealisasikan hukuman ini.

RUJUKAN
1. rumaysyo.com
2. almanhaj.or.id
3. Qashasul Anbiya' Ibnu Katsir


Lihat gambar: https://www.facebook.com/abuaqif.alaman/posts/2031393317094455

2 Responses

  1. Anonymous says:

    Jgn biarkan negara dikuasai golongan yg mempersenda agama Islam.

  2. Anonymous says:

    cuba gunakan bhs melayu yg betul

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.