..

..

YDP PAS PMTG PAUH HADIR MAKAN BERSILA ,TANDA SOKONGAN KEPADA PM

on Thursday, August 17, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Kehadiran YDP Pas Pmtg Pauh Ustaz   Omar Hj Hassan ke Makan Bersila bersama YAB PM Datuk Seri Najib Tun Razak  hari ini di Politeknik Sbrg Perai jelas mencuri tumpuan orang ramai yang hadir  dan juga pemerhati politik .

Sesiapapun  tak menjangka akan  kehadiran pemimpin utama Pas Pmtg Pauh ke program PM .  PAS seperti yang kini tidak bersama Pakatan Harapan P.Pinang yang diketuai DAP  sudah melancarkan jenteranya bagi bertanding di kerusi Parlimen Pmtg Pauh di PRU14.

Biarpun Datuk Hj Mohd Zaidi Hj Mohd Said dalam ucapannya mengalukan kehadiran YDP Pas kawasan ini juga mewakili Pengerusi Qaryah Masjid untuk makan bersila dengan PM ,  tetapi dari segi tafsiran politik adalah tanda sokongan dan  signifikan baik  untuk kehadiran PM dan  Umno Pmtg Pauh.

Hasil gerak kerja kuat Umno Pmtg Pauh selama ini mendekati rakyat nampak berbaloi hari ini dengan kehadiran 20 ribu rakyat  walaupuan diadakan pada hari bekerja.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.