..

..

BERAPA WANG RAKYAT DIGUNAKAN KERAJAAN DAP BAYAR ANUGERAH PALSU ?-

on Thursday, July 27, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment

Memalukan jawapan kelaut  kerajaan DAP semalam hanya berkata kesal terima anugerah palsu  http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2017/07/26/kerajaan-pulau-pinang-kesal-terima-anugerah-palsu/

Itu bukan cara jawapan yang dikehendaki dan isu sebenar  ditanya  YB Datuk Farid Saad adakah penggunaan wang pembayar cukai telah  digunakan  bagi membeli anugerah palsu berkenaan . Kenyataan MBPP untuk memeriksa keaslian anugerah  sebenarya tidak perlu  kerana Kerajaan DAP menerusi Chow Kon Yeow yang kecewa  seolah olah  sudah mengaku  bahawa anugerah berkenaan palsu .

Sungguh memalukan sebagai sebuah kerajaan konon mengamalkan CAT tetapi sebenar kelaut kerana  sanggup membeli anugerah yang boleh dianggap setaraf anugerah diberi Sultan Melaka Malaysia saja.

Berapa jumlah wang pembayar cukai PBT digunakan untuk membeli anugerah ini ? Itu belum lagi termasuk kos membawa pegawai kerajaan di PBT ke Eropah ??-

Guan Eng dan DAP nampaknya hanya boleh berbangga MBPP dan MPSP terima anugerah Eropah  sekejap sahaja rupanya membeli ijazah PHD dari universiti online !!
One Response

  1. Many Chinese are intelligent and many also are supermorons

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.