..

..

UMNO MASIH RELEVAN & KOMPETITIF UNTUK GOLONGAN MUDA - @khairykj #UMNO71

on Thursday, May 11, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaludin berkata sambutan ulang tahun UMNO ke-71 yang akan disambut Khamis ini membuktikan parti tersebut bukan sahaja masih wujud serta relevan malah masih dapat melahirkan pemimpin muda yang mendokong aspirasi golongan berkenaan.


 Menurut beliau UMNO yang sekian lama berjuang dan antara parti yang paling lama dalam politik tanah air masih mampu bersaing dan kompetitif sehingga ke hari ini.

 “Dan saya melihat walaupun parti kita antara parti yang paling lama dalam politik tanah air tetapi kita masih berjaya untuk bersaing dalam segmen pengundi muda. 

 “Walaupun segmen yang bukan mudah tetapi kita kompetitif dalam segmen tersebut”, katanya kepada UMNO- Online sempena ulang tahun UMNO ke-71 yang akan disambut Khamis ini. Beliau seterusnya menyeru agar seluruh ahli parti menggunakan sambutan tersebut sebagai platform untuk melangkah jauh ke depan

. “Gunalah sambutan ini sebagai platform pembina semangat supaya kita dapat bergerak ke depan berdasarkan track record kita untuk memastikan kemenangan BN.

 “Dan kemungkinan besar ini adalah sambutan yang terakhir sebelum PRU ke-14 dan kita nak pastikan sambutan ini dapat membina momentum ke arah PRU dan dapat meniupkan semangat yang tinggi dikalangan ahli kita dan dapat tunjukkan kepada rakyat parti UMNO bersatu dan parti UMNO kuat serta bersiap sedia untuk menghadapi pilihan raya,” ujarnya.-MediaUMNO


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.