..

..

MENGAPA NURUL IZZAH MUNCUL BULAN RAMADHAN DI PERMATANG PAUH ?

on Tuesday, May 30, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

 Kelmarin rakyat Taman Pauh  terpinga pinga kehadiran  Ahli Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah,  di Bazar Ramadhan Taman Pauh mengedar kurma dalam 200 kotak kepada orang ramai.

Yang menimbulkan persoalan mengapa tiada kehadiran Ahli Parlimen Pmtg Pauh sendiri hingga terpaksa import wakil rakyat kawasan lain ?

Nurul Izzah lebih afdalnya patut muncul di bazaar Ramadhan sekitar Lembah Pantai bukannya Pmtg Pauh . Nampak jelas kehadiran beliau ke sini sama lah agenda  seperti Kit Siang yang kerap turun ke P.Pinang berbanding di Gelang Patah.

Apakah Nurul Izzah sedang mengintai kerusi Pmtg Pauh di PRU14 ? Maklumlah kerusi ini memang milik hakiki keluarga Anwar Ibrahim bukannya pemimpin pembangkang yang lain .


Atau adakah PKR semakin tertekan dengan gerak kerja UMNO Pmtg Pauh yang nampak Non Stop menyantuni  rakyat dengan pelbagai program ?

Kelmarin Pemuda Umno mengedarkan kurma di Astaka Bandar Perda manakala Datuk Zaidi menyampaikan sumbangan 1000 kampit beras kepada asnaf di rumahnya .

Selain itu 28 masjid dan 70 surau juga turut menerima sumbangan Ramdhan  sebanyak RM1000 dan RM500 sertai air mineral  untuk aktiviti imarah bulan RamadhanLeave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.