..

..

NAJIB KEMUKAKAN SAMAN FITNAH TONY PUA

on Saturday, April 22, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments
Saya kecewa dengan sikap ahli-ahli Parlimen pembangkang yang tidak habis-habis menabur fitnah terhadap saya dan pemimpin kerajaan yang lain.

Terbaru adalah fitnah oleh Ahli Parlimen DAP, Tony Pua, di akaun Facebook beliau melalui video yang dirakam di ruang legar Parlimen.

Ini adalah antara cubaan mereka untuk mengelirukan rakyat dan mempengaruhi pandangan umum secara negatif terhadap saya dan pemimpin kerajaan.

Saya telah mengarahkan peguam saya untuk memfailkan saman fitnah terhadap Tony Pua atas kegagalannya memohon maaf dan menarik balik kenyataan fitnah yang dimuat naik di laman Facebook.


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Baru lah betul..ada telor..selama ni senyap bukan erti takut..sekarang kita tenguk Macamana si celaka Tony Pua ni nak ikut menari zapin dgn PM..SYABAS YAB Perdana Menteri.

  2. Anonymous says:

    Saman...jgn tak saman. Usah biarkan penabur fitnah berseronok menipu rakyat dgn fitnahnya.

  3. Pm akan saman tony pua gagal mohon maaf.jd kn suatu pengajaran.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.