..

..

GUAN ENG PATUT CERMIN DIRI SEBELUM DESAK PECAT SHAHBUDIN - @RRafizal

on Friday, April 7, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentBUKIT BENDERA – Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Pulau Pinang Rafizal Abd Rahim berkata, Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng seharusnya mencermin diri sendiri sebelum menyarankan agar Barisan Nasional (BN) memecat Ahli Parlimen Tasek Gelugor, Datuk Shabudin Yahaya ekoran kenyataannya di Dewan Rakyat baru-baru ini.

Jelas beliau, jika Guan Eng sendiri tidak berani meletak jawatan setelah didesak pelbagai pihak ekoran terpalit skandal rasuah, maka dia patut ‘duduk diam diam’ dan hilang ‘kelayakan’ untuk mendesak mana-mana parti pun untuk memecat pemimpin mereka.

“Sebelum dia desak BN pecat Shabudin dia harus lihat dirinya dulu. Janganlah nak menyibuk hal orang lain.

http://www.penangonline.net/2017/04/guan-eng-patut-cermin-diri.html


One Response

  1. Anonymous says:

    Nenek aku dulu kawin umur 11 tahun. Emak aku kawin umur 16. Bukan sebab zina atau rogol tapi orang dulu kawin muda. Kalau ada ibubapa nak kawinkan anak umur belasan tahun, dia pergi buat permohonan di mahkamah syariah. Itu hak dia. Tak kisah sebab apa pun. Takde isu sebenarnya. Lebih kepada nak merendahkan orang melayu dan islam. Memang patut sangat disaman reporter yang tak faham islam tapi cuba nak tulis pasal syariah.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.