..

..

DAP BANGSAT MULA MENANGGUK AIR YANG KERUH , PERGUNAKAN MELAYU SEBAGAI MACAI BERDEMO !!

on Thursday, April 6, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentLihat lah game bangsat  DAP  telah  dimulakan walaupun Ahli Parlimen Tasek Gelugor Datuk Shahbudin Yahya telah menjelaskan perkara sebenar tentang kenyataannya di Parlimen dalam isu  perkahwinan  dan rogol. 

Hari ini beberapa orang macai Melayu Pakatan Harapan  digunakan berdemo di kawasan Parlimen Tasek Gelugor   dan kelihatan Pegawai Penerangan Kerajaan DAp  Mejar Zaidi turut hadir .   

Apa motif puak-puak macai upahan DAP ini ?? 

Sengaja mahu jadikan ia sebagai isu perkauman hinggakan sudah ramai penyokong mereka mengeluarkan perkataan menghina dan mengugut Ahli Parlimen Tasek Gelugor dan keluarganya .


Selain itu ,  mereka juga  sedang melakukan pembunuhan karekter terhadap YB Datuk Shahbudin Yahya , malah ia juga  dibantu Menteri BN sendiri merangkap Pengarah Strategik yang berlagak nak jadi hero !!!. 


One Response

  1. Anonymous says:

    Babi2 dapigs laknatullah

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.