..

..

KIT SIANG SURUH MB JOHOR BERCUTI IBARAT LUDAH KE MUKA SENDIRI

on Thursday, March 2, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentAlahai Kit Siang , veteran tua DAP yang semakin nyanyok dan tidak relevan lagi dalam politik negara seperti Mahathir .

Hari ini Kit Siang mempersoalkan Menteri Besar Johor patut bercuti ekoran tangkapan pegawai khas dan anak kepada Exco Kerajaan Negeri oleh SPRM dalam satu kes rasuah.

Kata-kata beliau ini  sepatutnya ditujukan lebih awal   kepada anaknya Guan Eng yang kini sudah dituduh di Mahkamah Tinggi P.Pinang atas kes rasuah banglo rumahnya.

Hingga hari ini anaknya Guan Eng masih lagi memegang jawatan Ketua Menteri tanpa segan dan malu berbanding penjawat awam yang disiasat serta termasuk Exco Kerajaan Negeri Johor ini.


Rakyat wajar menilai sikap HIPOKRIT pembangkang terutama DAP yang gah bercakap tentang telus , intergriti dan memerangi rasuah tetapi sebaliknya bila melibatkan geng mereka langsung mereka mendiamkan !!

One Response

  1. Anonymous says:

    Dap memang jenis nampak kuman seberang laut tapi tak nampak gajah depan mata.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.