..

..

BUKTI ZIARAH PRIHATIN BUKTI UMNO P.PINANG MEMBELA RAKYAT @dzainalabidin @NajibRazak

on Tuesday, March 28, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentZiarah Prihatin Bukti Komitmen UMNO Untuk Terus Membela Rakyat

Sebanyak 15 buah kediaman di sekitar DUN Sungai Acheh telah menjadi persinggahan Pengerusi Majlis Tindakan Persekutuan Pulau Pinang merangkap Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Pulau Pinang , Datuk Seri Zainal Abidin Osman dalam program ziarah prihatin yang turut disertai oleh Adun Sungai Acheh , YB Dato' Haji Mahmud Bin Haji Zakaria.

Ziarah Prihatin yang dijalankan secara santai itu bukan sahaja merapatkan hubungan penduduk dengan kepimpinan kawasan tetapi juga disusuli dengan penyampaian sumbangan yang dibawa dan diserahkan sendiri oleh kedua-dua pemimpin tersebut kepada 15 penerima yang memerlukan.

http://www.penangonline.net/2017/03/ziarah-prihatin-bukti-komitmen-umno.html


One Response

  1. Bekas YB tu balik Kampong dia dakwa ziarah perihatin, semak la beliu berasal dari mana, masa dia jadi MP Nibong Tebal dulu kenapa tak buat kerja ni..sekarang baru nak mula...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.