..

..

ALAHAI AMK P.PINANG, UMNO PMTG PAUH BERI BAS PERCUMA PELAJAR PUN NAK FITNAH ?

on Thursday, March 30, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Alahai Fahmi Zainol AMK Pulau Pinang ,   Umno Bahagian Permatang Pauh bagi bas percuma kepada pelajar miskin di sekolah itu pun hang nak fitnah ?

Sebelum nak tweet itu , rasanya dia tentu tahu tentang  program itu sebab berlambak gambar program itu  disebarkan di facebook . Tetapi  biasa la perangai  puak-puak ex mahasewel dari UM ini ,  cerdik mereka disimpan tetapi kebodohan yang diajar dalam PKR. 
Kalau tidak Rafizi tak doktrin la kepada macai mereka bahawa tugas kita adalah menghasut rakyat. 
Jadi , dengan berbekal sekeping gambar ia dispin dan fitnah  kononnya Datuk Mohd Zaidi Hj Mohd Said telah berkempen politik di sekolah .
 Berkempen celah longkang mana ? Setakat sekeping gambar hang terus sapu kempen ? 

Daripada  hang nak fitnah  Umno Pmtg Pauh masuk kempen ke sekolah , pergi ziarah Ahli Parlimen hang pa dulu di hospital...doa banyak2 bagi sihat supaya kerap balik jenguk rakyatnya yang masih ramai perlu pembelaan wakil rakyat !

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.