..

..

DAP PARTI LIDAH BERCABANG , KINI MUKA TEMBOK MENGADAP DUTA BESAR CHINA

on Friday, February 24, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments
Semasa kerajaan Barisan Nasional dan Perdana Menteri Datuk Seri Haji Najib Bin Tun Abdul Razak berbaik dengan kerajaan China bagi menarik pelaburan ke Malaysia ,  pihak pembangkang terutamanya DAP  mengkritik dan menghasut  konon kerajaan hendak jual negara 

Lebih buruk , mereka cuba jadi batu api untuk rosakkan hubungan  antara Malaysia & kerajaan China.

Kini satu kumpulan Ahli Parlimen DAP  diketuai Ketua Menteri rasuah banglo murah  pula yang terhegeh - hegeh berjumpa dengan Duta Besar China ke Malaysia. 

Nampaknya semua sudah U-Turn dan apa kata  Mahathir dan geng PPBM tentang pertemuan DAP ini dengan China    ?  Mahathir antara yang lantang mengkritik projek Forest City yang turut melibatkan pelaburan Chian  dengan pelbagai andaian yang dicedok dari media Barat   hingga menimbukan kemurkaan Sultan Johor .

Tetapi Cina DAP ini mungkin sedar  there is no point untuk bergaduh dengan China. Lebih baik berkawan dari bergaduh dengan kuasa besar dunia ini dengan menarik pelaburan ke P.Pinang. Ini berikutan FDI negeri ini sejak ditadbir DAP semakin merosot dan merudum. 
3 Responses

 1. mk says:

  Sekira terbukti dgn kukuh.ia menjejaskan kepentingan negeri Johor..atau menghalang pembangunan..Johor Gov of His Majesty...boleh mengharamkan Dap bertapak diJohor..SBB melanggar kepentingan Never Johor.. Pads pandangan saya.

 2. Anonymous says:

  Geli ah ngengok permainan sial kapir2 dapigs.
  Kenapa takde pemimpin2 dapigs berbangsa 'melayu' dan india yg jumpa duta china? Adakah pertemuan ini berunsur perkauman?
  Najib pergi ke China bawak sekali orang cina, Melayu dan India.

 3. Anonymous says:

  puas dah dikutuk sebagai komunis, so "a bird of a feather flok together", boss ....umno kena declare dulu "aku pun komunis juga..." kalau tak kena main je nanti....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.