..

..

TPM DAP : MAHATHIR KINI JAGUH PUTAR BELIT SEPERTI GUAN ENG

on Saturday, January 21, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Mahathir kini bukan sahaja jaguh U Turn , kini jaguh  Putar belit @ lidah biawak seperti mana Guan Eng yang sering menyalahkan media dan pihak lain bila kantoi cakap .
Ini kerana sebelum itu beliau  menafikan kenyataan DAP hanya minta jawatan TPM dan  mendakwa kenyataan itu  diputar belit media.
Menariknya , tak sampai 24 jam beliau kemudian mengubah kenyataan itu kepada yang lain iaitu dirinya   tersalah, bukan DAP (yang minta jawatan TPM), tapi MCA yang minta kepada Najib dan ini berlaku pada tahun 2009  !!  klik di sini 





Apa kejadahnya ini ?? Apa  Mahathir sedang cuba lakukan ini   ? Sendiri salah cakap tetapi untuk cover kesalahan sanggup menipu dan menuduh pihak lain .


 Jelas dalam video dibawah ini, Mahathir mengatakan “mereka (DAP) tidak minta jawatan Perdana Menteri tapi Timbalan (Perdana Menter) tu adalah“,  dengan apa cara ia membawa maksud “MCA minta jawatan TPM dari Najib tahun 2009“?
Hanya macai tegar taksubnya saja lagi  akan terus  mengiyakan cakap pemimpin teragong mereka ini  walaupun tahu sedang diperbodohkan !

 Cukup-cukuplah orang tua ini berpolitik sampai cakap hari ini pun dah lupa .

Jangan cuba jadi seperti Guan Eng di P.Pinang yang terkenal juga sering menyalahkan media jika



2 Responses

  1. Anonymous says:

    Blogger putar belit Musibat Sial pemakan dedak!!!

  2. Anonymous says:

    DAPig tak payah susah-susah nak minta kerusi TPM dengan madey, pkr atau parti kuali. Dah ade sekor makhluk ni akan beri jawatan TPM tu dengan sukarela kepada DAPig.

    Itu sebab DAPig begitu beria-ria nak jadikan makhluk ni sebagai PM di Malaysia jika fuckatan menang dalam pru kelak. Tak kisah la makhluk tu seekor penjenayah ke, peliwat ke, penzina ke, pembohong ke,kaki putar alam ke... yang penting ia dah jadi satu janji yang wajib ditunaikan. Tidak boleh berkata tidak....

    http://sejarahmelayu.blogspot.my/2010/05/anwar-sudah-janji-jika-pakatan.html?m=1

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.