..

..

MCA MINTA JAWATAN TPM TUDUHAN MAHATHIR ADALAH BOHONG

on Monday, January 23, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 CommentsLepas kantoi pada mulanya tuduh DAP hanya minta jawatan TPM , kini Madey U Turn cuba divert menuduh MCA pulak yang minta jawatan itu.

Yang mana satu betul ?? Berbelit sungguh cakap orang orang tua ini . 

Tetapi pasal tuduh MCA telah dinafikan PM  dan ada logiknya juga sebab parti itu bukanlah menang banyak kerusi Pilihanraya sejak 2008 .  Yang paling banyak menang parti Cina ialah DAP  dan kalau mereka minta jawatan TPM ada logiknya juga .

Adakah sebab Madey sudah confius hingga lupa samada DAP atau MCA yang minta jawatan itu ? 


TELOK KEMANG 22 Jan. - MCA tidak pernah meminta jawatan Timbalan Perdana Menteri sepanjang Datuk Seri Najib Tun Razak menjadi Perdana Menteri mulai 2009. Najib menyifatkan dakwaan seperti itu sebagai satu pembohongan dan menafikan bahawa parti komponen Barisan Nasional (BN) itu pernah membuat permintaan tersebut.

 "Sejak saya jadi Perdana Menteri, MCA tidak pernah minta jawatan Timbalan Perdana Menteri. Saya menafikannya dan meminta MCA juga membuat penafian tersebut. "MCA dapat jawatan tiga menteri pun mereka sudah ucap terima kasih. Jadi jangan buat u-turn lagi.

Sudah banyak kali u-turn," katanya dalam ucapan dalam majlis Sambutan Ulang Tahun ke-60 Majlis Kelab Bell Belia Tamil Malaysia (MKBBTM) di sini sebentar tadi. - UTUSAN ONLINE


2 Responses

  1. burn bp says:

    ADA DAN DISAHKAN OLEH KEMENTERIAN PENERANGAN DILAMAN WEB TETAPI TELAH DIPADAMKAN OLEH ARAHAN NAJIB!! NAJIB LEBONG KATA MCA TAK PERNAH PUN MINTA TPM2. SILA RUJUK PADA BLOG MILOSUAM......

  2. Anonymous says:

    U- Turn tak pe, jgn pembohong sudah...ciri2 seorang pencuri adalah pembohong dan cakap tak serupa bikin...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.