..

..

KIT SIANG NAK KERJASAMA BN , AWAS GAME TERSIRAT DAP @NajibRazak @Zahid_Hamidi

on Wednesday, January 25, 2017 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

Dasyat betul politik 'Selamatkan Malaysia  " dijaja Kit Siang menjelang PRU14. 
Selepas gagal untuk hulur salam pendamaian dengan PAS , kini dihalakan pulak kepada BN diketuai PM DS Mohd Najib Tun Razak .
Biarkan pun terpaksa Muka tebal malu dengan mengeluarkan kenyataan sedia kerjasama dengan BN , tetapi sudah tentu ada agenda tersirat mereka . 
BN harus berhati-hati dengan pelawaan Kit Siang ini kerana track rekod mereka memperkudakan PAS sebelum ini cukup cemerlang . 
DAP kini amat  menagih  sokongan undi Melayu kerana dia sudah secure undi Cina dan tidak hairanlah kini mereka telah menyelesaikan isu penduduk Kg Tok Suboh yang sudah berlarutan selama 3 tahun . 
Jadi, bila dia mahu kerjasama dengan PAS dan kini BN sudah tentunya ada agenda mereka terselindung yang dicapai . 


Selepas menimbulkan polemik bahawa beliau bersedia untuk bekerjasama dengan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang untuk menyelamatkan Malaysia, pemimpin veteran DAP Lim Kit Siang hari ini berkata beliau bersedia bekerja dengan pemimpin atasan BN.
Menurut Lim, beliau bersedia untuk bertemu dengan pemimpin kanan MCA, Gerakan, termasuk Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak, untuk membincangkan cara untuk "membersihkan dan menyingkirkan” segala keaiban dan kehinaan Malaysia akibat dilihat sebagai negara kleptokrasi.


"Saya bersedia untuk bekerja bukan sahaja dengan Hadi, tetapi dengan Perdana Menteri dan Presiden Umno Datuk Seri Najib Razak, Presiden MCA Datuk Seri Liow Tiong Lai, Presiden Gerakan Datuk Seri Mah Siew Keong, Presiden MIC Datuk Seri Dr S Subramaniam dan semua pemimpin BN Sabah dan Sarawak. KLIK DI SINI


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.