..

..

UMNO PERMATANG PAUH RINGANKAN BEBAN IBUBAPA DENGAN BANTUAN PERSEKOLAHAN @dzaidisaid @dzainalabidin

on Sunday, December 25, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments
Seramai 800  murid dari Parlimen  ini menerima sumbangan beg  sekolah & wang tunai   RM100 daripada  UMNO Bahagian Permatang Pauh  bagi meringankan beban keluarga mereka .

Ketua  UMNO Bahagian , Datuk Mohd Zaidi Mohd Said   berharap sumbangan ini dapat meringankan beban yang ditanggung oleh waris murid berkenaan dalam menyediakan kelengkapan persekolahan untuk anak- anak mereka.

Selain itu   Anugerah Penghargaan berupa wang tunai RM200 , beg sekolah & cenderamata kepada   94 Pelajar Cemerlang UPSR 5A,6A, 7A dan 8A Sekolah- Sekolah  dalam  Parlimen Permatang Pauh turut disampaikan  .
Malah perlancaran Kelas Abad 21 Melibatkan 21 Buah Sekolah Kebangsaa dalam  Parlimen  yang menerima RM 15 ribu untuk  permulaan bagi membeli & mengubah suai satu bilik darjah setiap sekolah. 
Ternyata UMNO Bahagian di sini sentiasa ke depan membela nasib rakyat di Parlimen bagi meringankan beban  untuk musim persekolahan tahun 2017 .

Syabas Datuk Zaidi dan usaha murni ini diharapkan dapat membuka mata pengundi di sini bagi memilih pemimpin yang benar2 membela rakyat


2 Responses

  1. Anonymous says:

    segala susah payah rakyat permatang pauh longgok pada UMNO.....undi bagi kat wan jijah...hu..hu..hu..

  2. Anonymous says:

    Tanpa PAS di Matang.... alamat nak melingkup pengaruh PKR...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.