..

..

SELEPAS ANINA , KINI PRESIDEN PPBM PULAK MAHU DIGULINGKAN

on Monday, December 26, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Inikah parti yang kononnya parti yang bersih dan menggantikan UMNO ??  Kalau tanya GPB mengapa pemimpin dalam parti ini bergaduh , sebabnya puak-puak inilah parasit dan kaki cucuk dalam UMNO yang kini sudah dinyahkan !


 Pelbagai isu dalaman  dan pergaduhan berlaku sesama mereka kini Ketua Srikandi PPBM Anina Saadudin dipecat  hari ini ekoran skandal peribadinya . 

Lebih mengejutkan , bekas pengasas PPBM yang juga anak emas Tun Mahathir iaitu Khairuddin Abu Hassan mendesak  Presiden PPBM Tan Sri Muhyiddin Yassin agar membersihkan namanya daripada sebarang tuduhan skandal.


" Semua pihak jangan pandang remeh isu ini. PPBM mesti mengambil tindakan proaktif secara bernas untuk mematikan serangan Umno terhadap isu ini pada musim pilihan raya umum kelak. Ini pasti berlaku,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.


Jika Anina tidak dilantik ke jawatan ketua Srikandi PPBM disebabkan viral kes skandal seks beliau; ramai rakyat di peringkat akar umbi turut bertanya tentang kedudukan tuduhan kes skandal Muhyiddin dengan isteri orang pada suatu masa dulu,” kata Khairuddin.
Jadi , GPB menjangkakan Tan Sri Muhyiddin Yassin akan disingkirkan dari PPBM tidak lama dan penggantinya adalah tidak tidak bukan ialah  Muhkriz Mahathir .

Ini bagi memudahkan bapaknya Tun Mahathir menamakan anaknya Muhkriz sebagai calon Perdana Menteri Malaysia untuk Pakatan Harapan . Sebelum ini nama Tan Sri Muhyiddin dicadangkan DAP untuk jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Perdana Menteri adalah Datin Seri Wan Azizah .


2 Responses

 1. Puak pauk ppbm betelagah sesama sediri.

 2. Anonymous says:

  Boboi anak manja Raja Kerala sedap berangan nak jadi PM.
  Sekor lembab bodoh malas nak jadi pemimpin nombor satu Malaysia.
  Sekor nak jadi orang terkaya di Malaysia.
  Sekor betina nak jadi pejuang kapir.

  Al kisah keluarga yahudi kerala...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.