..

..

PATUT LA RAMAI KENA TIPU RAFIZI , RUPANYA BINGAI BILA KANTOI FITNAH @TUNFAISAL

on Monday, December 19, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Selepas salah fakta tentang MRT bila dikantoi Pengarah Komunikasi Strategik BN Datuk Abd Rahman Dahlan , Rafizi dilihat tertekan bila ramai netizen mula ketawakan faktanya . 

Jadi , dia mula menyerang & memviralkan   JASA  melalui Ahli Pemikir JASA Tun Faisal Ismail Aziz kononnya telah memberi jawapan kurang cerdik kepada orang kampung bernama Pak Mael .


Siapa Pak Mael ?? Dari mana Rafizi kutip print screen FAKE ini untuk memburukkan Tun Faisal Ismail Aziz ? Betulkah itu jawapan Tun Faisal ?? Sumber rujukan Rafizi memang tak boleh dipakai, sekarang dia kantoi lagi menyebarkan poster 'screen shot' palsu.
Saya baru saja menyebut tentang Rafizi Ramli dari segi ketidak cerdikan seorang graduan akaun sepertinya yang mengira kos projek dengan pelbagai faktor penyumbang kos menggunakan pengiraan secara kadar langsung. Tidak semena-mena dipanjangkan pula kepada saya posting Rafizi yang membuktikan kepandirannya dalam memilih sumber berita. Posting grafik di bawah kononnya adalah dari Pak Mael kepada saya dan respon balas saya kepada Pak Mael.
Saya cuma nak bagitahu Rafizi, inilah akibat selalu menyebar fitnah, sampai fitnah yang dibuat oleh suku sakat caitro sendiri pun dia dah tak kenal lagi. 😁😁😁😁😁.
Siapa Pak Mael? Saya pun tak kenal. Saya tak pernah berwhatsapp dengan Pak Mael. Rafizi bukan saja tak pandai cari sumber untuk buat projection pendidikan percuma sampai projection yang dia buat tak praktikal, salah cari sumber sampai boleh kira kos projek MRT guna kadar terus dan sekarang salah rujuk sumber sehingga percaya posting palsu di bawah.
Mungkin

 1. SKMM boleh bantu untuk lihat apakah bentuk tindakan yang boleh diambil di bawah AKMM ke atas posting Rafizi ini.

 2. Peguam Tun Ammar Aziz boleh bantu tengokkan apa bentuk tindakan yang boleh diambil ke atas Rafizi ini.


TUN FAISAL ISMAIL AZIZ Jadi di sini jelas terbukti RAFIZI adalah KAKI PENIPU & PEMBOHONG BESAR.  

Kalau ulama sering mengatakan di akhir zaman ini adalah zaman FITNAH , inilah salah seorang dari golongan itu .  
One Response

  1. Anonymous says:

    "Kalau ulama sering mengatakan di akhir zaman ini adalah zaman FITNAH , inilah salah seorang dari golongan itu.." yg ni setuju... Pandan memang kaki pembohong dan pemfitnah...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.