..

..

RUMAH TERBUKA DEEPAVALI DAP BERTUKAR PENTAS SOLIDARITI PERTAHAN PEMIMPIN KORUP !

on Sunday, November 6, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsBila GPB tengok gambar Open House Deepavali anjuran DAP P.Pinang ,  punya la tahap kronik GILA  agaknya  puak-puak penyokong tegar Guan Eng ini nak politik  .

Kalau ya pun  nak membodek Guan Eng yang akan berdepan perbicaraan  kes rasuahnya pada bulan November ini semula , tak perlu tunjuk bangang membuat flashmobe tanda solidariti pertahan orang kena tuduh RASUAH KORUP ! 

GPB pernah pergi rumah terbuka Anwar Ibrahim semasa bergelar Ahli Parlimen Pmtg Pauh   di Kubang Semang , tak ada pun aktiviti bodoh macam DAP buat ini . 

Menarik tu sampai guna kanak-kanak yang tak tahu apa pertahankan Ketua Menteri korup !

Pergi la buat di Padang Kota dan angkat kertas tanda solidariti .... mungkin takut orang tak ramai ??

Apapun Guan Eng sudah tahu kes RASUAH ini semakin berat dan itu dia sudah namakan Chow Kon Yeow sebagai Ketua Menteri .   Kalau sudah namakan kenapa tak ambil cuti hingga perbicaraan selesai ?? 


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.