..

..

MEMALUKAN ! LEVEL POLITIK GUAN ENG TERPAKSA GUNA KARTUN UNTUK KEKALKAN KUASA DI P.PINANG ??

on Sunday, November 27, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Tindakan Pemuda UMNO P.Pinang pada Jumaat lepas di Komtar membantah pameran kartunis fitnah ZUNAR  tidak disangka akan menjadi isu panas minggu ini .

Semalam Zunar telah ditahan oleh POLIS hinggakan disiasat di bawah Akta Hasutan .

 Menariknya pameran ini dirasmikan oleh Ketua Menteri Lim Guan Eng  dan beliau yang membenarkan pameran  Zunar dilakukan di KOMTAR bagi memalukan Perdana Menteri dengan lukisan berbaur fitnah jijik dan penipuan .
Jadi , siapa sebenarnya yang mengamalkan politik jijik fitnah dan emosi bagi memburukkan pemimpin politik lain ?? 

 PKR menuduh Pemuda UMNO P.Pinang yang hadir membantah kartun kerana takut tetapi mereka mendakwa melawan fitnah dan penipuan karya kartunis Zunar.  

Begitu terdesak sungguh Guan ENg menggunakan KARTUN bagi memburukkan Perdana Menteri untuk mengekalkan kuasa DAP di P.Pinang . 

Sudah ketandusan isu ke Guan Eng untuk pancing undi rakyat P.Pinang ?? 


One Response

  1. Anonymous says:

    Keluarga 'Imran ('Āli `Imrān):118 - Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu ambil menjadi teman kepercayaanmu orang-orang yang, di luar kalanganmu (karena) mereka tidak henti-hentinya (menimbulkan) kemudharatan bagimu. Mereka menyukai apa yang menyusahkan kamu. Telah nyata kebencian dari mulut mereka, dan apa yang disembunyikan oleh hati mereka adalah lebih besar lagi. Sungguh telah Kami terangkan kepadamu ayat-ayat (Kami), jika kamu memahaminya.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.