..

..

KHAIRUDDIN TOLONG JAWAB KENAPA PENDOKONG LGBT ADA DALAM PESAWAT KERAJAAN

on Wednesday, November 2, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Jika macai  tegar Mahathir,  Khairuddin Abu Hassan persoalkan mengapa Riza Aziz berada di dalam pesawat kerajaan semasa rombongan PM ke China  .  

Kita nak tanya juga Khairuddin ini apa PENDOKONG LGBT MARINA MAHATHIR buat dalam pesawat kerajaan semasa bapaknya dalam lawatan ke China .

Marina Mahathir diketahui umum adalah penyokong tegar LGBT ,  menyokong Namewee menghina Islam  , penyokong seksualiti Merdeka dan juga orang kuat BERSIH . “Kita tidak boleh terus tunduk kepada orang-orang yang menghabiskan sebahagian besar masa mereka yang tersinggung. Saya rasa agak tersinggung bila mereka tersinggung,” ujarnya kepada satu media tempatan. klik di sini


Siapa sebenarnya yang budak  PENGKHIANAT NEGARA  ? 

 DOJ sudah tarik balik saman sivil terhadap Riza Aziz  .  klik di sini    

Marina pendokong BERSIH yang sudah diisytiharkan menerima dana Yahudi Soros untuk menjatuhkan kerajaan sebenarnya adalah PENGKHIANAT NEGARA !! 
*KETUA SETIAUSAHA NEGARA TOLONG JAWAB KENAPA BUDAK PENGKHIANAT RIZA AZIZ BERADA DALAM PESAWAT KERAJAAN MALAYSIA?!*

_"Ketua Setiausaha Negara (ksn) tolong jawab kepada keseluruhan 30 juta rakyat Malaysia kenapa budak pengkhianat kepada bangsa, agama dan tanahair ini berada di atas pesawat khas kerajaan bersama rombongan perdana menteri paling korup ke negara China?!"_

Riza Aziz yang telah mengkhianati rakyat dan negara Malaysia tidak layak sama sekali untuk menjejak kakinya di atas pesawat khas milik kerajaan Malaysia!!

Budak pengkhianat ini sudah pun dimaklumkan oleh Kabatan Peguam Negara Amerika Syarikat bersekongkol dengan Jho Lo menyeleweng berbillion ringgit wang rakyat dari syarikat 1MDB!!

*Saya nak tanya Ketua Setiausaha Negara apakah jawatan Riza Aziz dalam kerajaan?!* Apakah mungkin pengkhianat negara yang tiada kaitan langsung dengan kerajaan dibenarkan mengguna kemudahan kerajaan Malaysia!!

Bagi saya ini juga adalah sebahagian daripada salahguna kuasa Perdana Menteri paling korup!! *Anak tiri beliau adalah simbol kebencian serta kekecewaan rakyat Malaysia* yang menentang amalan rasuah serta penyelewengan!!

Dalam isu ini, *Ketua Setiausaha Negara sedang berhutang penjelasan kepada semua rakyat Malaysia kerana amalan ini amat bercanggah dengan etika perkhidmatan awam mahupun kerajaan Malaysia!!*

Ketua Setiausaha Negara jangan ambil mudah dan isu ini!! Beliau mesti terang dan beri justifikasi kepada semua pembayar cukai kenapa perkara ini dibenarkan berlaku?!

_"Apakah mungkin penyangak pengkhianat negara dibenarkan mengguna kemudahan milik kerajaan Malaysia?!"_

*KHAIRUDDIN ABU HASSAN*
2 Nov 2016


One Response

  1. Anonymous says:

    pada zaman tu marina ada terlibat dgn skandal ke? ni la yang dikatakan puak bn ni bodoh tak boleh diajar..dah la bodoh..sombong pulak tu..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.