..

..

GUAN ENG MALU BESAR , JELAJAH BERSIH 5 P.PINANG HAMBAR & GAGAL

on Saturday, October 15, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments
Semalam bertempat di Dewan Sungai Dua , Tasek Gelugor  , ceramah Jelajah BERSIH 5 Peringkat Negeri P.Pinang cukup hambar .

Ini ceramah peringkat negeri bukannya kecil-kecil , persoalannya mengapa Jelajah BERSIH 5 kali ini tidak mendapat sambutan ?

Adakah rakyat sudah muak dengan demontrasi jalanan BERSIH  ?

Ke mana hilangnya penyokong Cina DAP dan PKR ?? 

  Adakah mereka merasakan BERSIH 5 tidak bersih kerana masih menyimpan lagi Ketua Menteri korup dituduh rasuah ? Ternyata tanpa kehadiran penyokong PAS , jelajah BERSIH 5 akan terus ditimpa nasib malang dan itu menyebabkan Guan Eng terpaksa merayu menjemput PAS kembali ke BERSIH 5 kali ini .

Jika di P.Pinang negeri ditadbir DAP pun gagal semasa Jelajah BERSIH 5 , bagaimana dengan negeri-negeri lain ?? Ia jelas mengusarkan DAP selaku master mind disebalik BERSIH 5 ini  walaupun pelbagai kempen telah   digunakan hingga dilakukan perasmian  di  premis kerajaaan melibatkan semua wakil rakyat kerajaan negeri . 


4 Responses

 1. Anonymous says:

  Kah kah klu buat acara badminton maca ceramah bole buat ... lapang sungguhh kah kah kah..

 2. aku says:

  penang tetap di tangan pembangkang...ha..ha..BN? kasi kilat telor je la ha..ha..

 3. Anonymous says:

  Ini Bersih punya hal, cuma menyusahkan dan merugikan orang awam. Ia hanya untuk kepentingan orang politik tertentu. Penganjur patut didekwa kerana melakukan perkara yg tidak demokratik dan dibenci oleh rakyat majoriti.

 4. Anonymous says:

  kite gi main congkak tgh2 court tu.. kasi lendir kuning marah..kah..kah.. bongok le zmn berteknologi ini masih ada yg terbodoh dengan agenda komunis moden ini!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.