..

..

BILA KETUA MENTERI KORUP AJAK RAKYAT BANTERAS RASUAH TURUN HIMPUNAN BERSIH 5 @dzainalabidin @RRafizal

on Monday, October 10, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 CommentsLihatlah pembangkang terutama  DAP , ada mereka kesah Ketua Menteri korup yang dituduh rasuah di mahkamah kerana isu banglo murah  kini  diangkat sebagai idola mereka untuk mengetuai kempen BERSIH 5 . 

Tetapi di dalam UMNO , baru sikit budak Datuk Jamal Yunos bagi flying kick kepada barua BERSIH 5 di Sabah Bernam , GPB lihat ramai ahli dan pemimpin melompat marah dan mengecam   Gerakan Merah yang pertahankan  PM &  kerajaan yang dipilih secara demokrasi oleh rakyat . 

Hari ini Lim Guan Eng telah mengajak Rakyat untuk turun menyertai BERSIH 5.0 dan macai mereka juga anggap himpunan ini untuk menentang korupsi . 

Agak kelakar apabila pemimpin yang terpalit dengan rasuah dan penyalahgunaan kuasa, telah menggunakan nama BERSIH dan mengajak Rakyat untuk membanteras rasuah.

 Sungguh MEMALUKAN !!  Maria Chin dan Ambiga hanyalah alat DAP untuk mengaburi rakyat tetapi sebenarnya DAP lah dalang disebalik BERShit 5 ini .  Segala rasuah dan korupsi mengenai pemimpin DAP semua dihalalkan oleh mahkamah BERSIH  dan yang ditentang adalah BN . 


2 Responses

  1. Cencaluk says:

    LGE baik kau buat taklimat macam mana nak tolong kroni kau di Selangor.
    Ajak Bersih 5 yang diketuai oleh Marinah Chin tolong rakyat selangor angkat air. KEsian rakyat bila berarak setengah hari bila balik rumah penat lagi nak angkut air. Pemimpin pembangkang selangor sorang pun tak tunjuk muka tolong rakyat selangor angkut air naik flat tingkat 5

  2. Sebahagian baju merah Pulau Pinang, kita rusuh lak rumah banglo PO#1 jln Pinhorn pada 19/11/2016... Depa buat di KL.. Baju Merah cawangan Pulau Pinang rusuh di rumah banglo,komtar, Pejabat Dato Bandaraya Georgetown... Kita tgk sapa yg lebih tertib... BERSHIT adalah NGO haram...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.