..

..

TUDIA ! MP DAP ARAH MBPP TAK LULUSKAN HOTEL KERANA IA MILIK ORANG UMNO DI P.PINANG ?

on Wednesday, August 10, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments


Tudia AHLI  Parlimen Jelutong (DAP) Jeff Ooi telah menulis surat kepada Majlis Bandaraya Pulau Pinang bagi menggesa (mengarahkan sebetulnya) MBPP untuk tidak meluluskan permohonan tukar syarat kegunaan bangunan dari pejabat ke hotel kerana pemilik Maritim Waterfront Hotel adalah seorang ahli UMNO.

Ia siarkan di dalam akhbar Cina dan dibidas  oleh bekas MP PKR Nibong Tebal Tan Tee Beng dalam facebooknya . Patutlah selama ini projek perumahan mampu milik oleh JKP Sdn Bhd tidak diluluskan oleh kerajaan DAP kerana sebab diketuai oleh pemimpin UMNO. Yang menjadi mangsa adalah rakyat yang masih menunggu rumah mampu milik dibina . 

Lhatlah betapa sungguh  demokratiknya amalan berpolitik seorang Ahli Parlimen  yang mewakili Parti Tindakan Demokratik. Peluang perniagaan disekat hanya kerana pemilik adalah ahli UMNO. Ini adalah diskriminasi terhadap ahli parti politik yang bukan sekutu DAP.

Apakah di Pulau Pinang sekarang, hanya ahli-ahli DAP sahaja boleh menjalankan perniagaan sejak DAP jadi kerajaan negeri pada 2008?  5 Responses

 1. Anonymous says:

  Hidup dap laknatullah.
  Hidup melayu2 bangsat pemakan taik khinzir dapigs laknatullah.

 2. Anonymous says:

  dah lama dah...

 3. Anonymous says:

  apa lagi macai-macai rocket?? sekarang sudah terbalik ma.. lu ludah sudah kena muka sendiri ma...

 4. Anonymous says:

  hidup DAP..sokong DAP..hidup GUAN ENG ...hidup JEFF OOI..HIDUP PAKATAN...HIDUP TUN M..MUHIDEEN DAN MUKHREEZ.

 5. Anonymous says:

  TSMY ada dua pilihan kelak.... jika beliau menang dalam perjuangan ini..... terus dalam Persatu dengan mengharap Melayu 100% menyokong Dan menyertai Persatu..... atau keluar Dari Dan Buatkan Persatu Dan menganggap semula UMNO..... Namun apapun yg berlaku... kita dapat melihat... inilah perlakuan pengkhianat melatyu a.k.a si kitol

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.