..

..

MP DAP HINA HARI RAYA AIDILFITRI , NGO MELAYU BUAT LAPORAN POLIS ESOK

on Friday, July 8, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments



Dalam menyambut kemeriahan  Aidilfitri setahun  sekali ini, kalau boleh GPB stop sementara posting blog . Tetapi memandangkan DAP laknat sudah cross the border hina Aidilfitri , memang sengaja cari nahas . 

Lihat poster FB oleh Nga Kor Ming , punya KURANG AJAQ   .. dia HINA   pemberian tradisi duit raya kepada anak2 sebagai DEDAK dan seolah2 RASUAH melalui satu karikatur.

Perayaan Tahun Baru Cina dia langsung kita tak sentuh dan hormat , tetapi bila Aidilfitri mulutnya serupa longkang TAIK ! 
Kalau PM pun dia suka FITNAH , inikan pulak orang MELAYU . Mereka sengaja provoke supaya orang Melayu marah  . Selepas itu akan mulalah babak drama  diugut la dan macai2 dalam PKR dan PAN akan mula pertahankan kafir DAP ini dan tuduh UMNO main isu perkauman dan agama  .

LIhat sudah ada macai RBA  DAP mempertahankan kafir lahanat ni .


Mentaliti MACAI RBA  DAP pun sama saja seperti pemimpin mereka juga samakan  duit raya adalah RASUAH. 

Tapi kalau Guan Eng a.k.a KM KORUP mengamalkan RASUAH beli banglo murah , mereka punya pulun JILAT walaupun TAIK RASUAH ! 

Esok NGO MELAYU akan membuat satu laporan POLIS di IPD SPU mengenai penghinaan dan  hasutan jahat oleh  Nga Kor Ming . 





Esok (8/7/2016) jam 10.30pagi aku akan buat laporan polis di IPD Polis Daerah Spu terhadap pemimpin DAP laknatullah ni kerana menghina Aidilfitri dgn menyamakan pemberian duit raya seperti rasuah. Kpd sahabat2 yg berkelapangan mohon utk turun sertai aku, bersama kita buat laporan polis. Jgn biarkan Islam dihina oleh kafir harbi mcm ni!!
FB : Azman Haj


4 Responses

  1. Anonymous says:

    Kita buat macam biasa je. Jangan marah2. Memang perangai pemakan babi sebijik macam binatang yang dimakannya. Siapa yang bela perangai babi sipemakan babi tu, pahàm2 sendiri la selera dia.

  2. Anonymous says:

    Bila Mufti tarif Pemimpin/Ahli/penyokong/parti DAPig sebagai KAFIR HARBI terkejut beruk mereka. Maka melenting lah LKS/LGE dan konco2 mereka termasuk presiden PERKASA (turut tak sedar diri). Kata LKSial penasihat DAPig, tak pernah kita dengar dia tegur DAPig. Memang
    SIAL/Suia Nga Kor Meng ni.

  3. Anonymous says:

    Bila Mufti tarif Pemimpin/Ahli/penyokong/parti DAPig sebagai KAFIR HARBI terkejut beruk mereka. Maka melenting lah LKS/LGE dan konco2 mereka termasuk presiden PERKASA (turut tak sedar diri). Kata LKSial penasihat DAPig, tak pernah kita dengar dia tegur DAPig. Memang
    SIAL/Suia Nga Kor Meng ni.

  4. nymous says:
    July 8, 2016 at 7:34 AM
    Kita buat macam biasa je. Jangan marah2. Memang perangai pemakan babi sebijik macam binatang yang dimakannya. Siapa yang bela perangai babi sipemakan babi tu, pahàm2 sendiri la selera dia.
    Ini semua taktik diversion. Utk menutup kes yg lain.

Leave a Reply

Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.