..

..

ALAHAI MACAI MELAYU DAP MEROYAN ,NGA KOR MING HINA AIDILFITRI MEMBISU ..

on Wednesday, July 13, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Ingat tak lagi Aziz DAP yang kalah di PRN Sarawak dulu ...  pencacai DAP ini dulu punya tak boleh blah confident menang .

Hari ini bila Nga Kor Ming hina sambutan Aidilfitri , dia membisu  dan meroyan tuduh Pemuda UMNO buat bantahan desak minta maaf sebagai syaitan .

Kita tak perlu terkejut dengan kenyataan pencacai Melayu DAP ini . Acapkali bila Melayu bangkit mempertahankan maruah agama , bangsa dan negara dihina ,  memang akan ada suara sumbang tuduh samseng dan kurang ajar .

Inilah semua adalah  ajaran DAP untuk melemahkan orang Melayu dan telah dibuktikan berjaya melahirkan pencacai seperti Aziz ...


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Bukan pemuda umno yg gagah perkasa cuma berani tunjuk garang sebab cina komeng tu ada sebut pasal najib dan skandal 1mdbnya ke?Bukan pasal Islam sangat pong.

  2. Anonymous says:

    Marhaen pun terasa juga tapi mereka hanya ada undi yang boleh digunakan untuk hukum insan insan yang biadab dan konco2nya.

    Bila marhaen hukum nanti jangan pulak tuduh marhaen itu dan ini walhal pihak yang biadab sepatut sedar dan bermuhasabah diri.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.