..

..

UMNO PAGOH PERLU DIGANTUNG , SAKI BAKI PENGIKUT MUHYIDDIN PERLU DIBERSIHKAN

on Monday, June 27, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



Saranan wakil Kumpulan Bertindak UMNO Pagoh yang mendesak UMNO Pusat menggantung UMNO Bahagian Pagoh memang wajar bukannya meletakan pemangku untuk mengetuai bahagian itu .

Ia wajar kerana pembersihan pengikut tegar Muhyiddin perlu dilakukan kerana ia akan terus meracuni pemikiran ahli cawangan dan memburukkan pimpinan UMNO Pusat ekoran pemecatan ini .

Sudah tentunya pemangku jawatan itu nanti adalah dikalangan  pengikut tegar Muhyiddin kerana bakal dilantik daripada jawatankuasa bahagian di situ .

Jadi , kaedah gantung UMNO Bahagian Pagoh merupakan langkah tepat untuk mengembalikan semula perpaduan dikalangan ahli parti di kawasan itu. Penerangan daripada pimpinan negeri dan Pusat juga perlu diberikan ekoran pemecatan ini agar ahli di akar umbi fahami.



3 Responses

  1. Anonymous says:

    Tak payah digantung...hanya perlu penjelasan bersiri dan didekati Umno Negari.. sbb menjadi amalan biasa kesetiaan pada yg memimpin mereka dipertahankan.. bagilah mereka masa untuk menjadi matang dan melihat episode ini dgn keluasan.. mereka pasti kembali sediakala dari latah... sbb mereka adalah pejuang tulin Umno,,

  2. Anonymous says:

    Baut apa gantung..buang masa ja. Pecat ja semua tu..kan panglima bugis nak mcm tu..

  3. Anonymous says:

    biarla 2-3 ekor beruk tu nak berbunyi kalau tak mmg bangsat habis la tsmy.. kena pecat sekor berok pun tak berbunyi.. kalau anwar dulu smpi berlaku demonstrasi begitu jugak timb yg sblm2 ni.. habis tu takkan selama ni seronok makan dedak bila boss kena pecat masing2 buat donno je.. setidak2nya najib tau lah sapa lg saki baki beruk peliharaan tsmy..

Leave a Reply

Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.