..

..

KHAIRUDDIN MEROYAN RAKYAT KRITIK TUN MAHATHIR NAIK JET KE #PRKKUALAKANGSAR

on Monday, June 13, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments


 Datuk Padukang cakap bosnya   Mahathir naik jet kerajaan ke PRK Kuala Kangsar   sebab ada HAK sebagai Mantan PM  , habis itu  PM sekarang Najib dan isteri  Rosmah tiada hak la naik jet peribadi atas urusan kerajaan   ??
Dia dengan Lapiji sotong sama saja bodoh ..mentality low class 


Ketika dihubungi, Khairuddin mengesahkan bahawa Mahathir ke Kuala Kangsar dengan sebuah jet, tetapi menyelar pengkritik yang mempersoalkannya.
“Kenapa mereka bodoh sangat? Sebagai mantan PM dia (Dr Mahathir) ada hak naik jet!” katanya.
Walau bagaimanapun Khairuddin berkata beliau tidak terbang bersama dengan Mahathir, dan dengan itu tidak dapat mengesahkan berapa ramai yang berbuat demikian serta siapa pemilik pesawat berkenaan.
Malaysiakini telah menghubungi pembantu Mahathir untuk mendapatkan komen.
Mahathir membidas Rosmah selepas Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli membuat beberapa siri pendedahan mendakwa isteri perdana menteri menyalah-gunakan wang rakyat dengan menyewa jet peribadi untuk perjalanannya ke luar negara. klik di sini 


5 Responses

  1. Anonymous says:

    Mahathir dan rakyat mempertikaikan Rosmah naik jet bukan Najib,

    Harap maklum.

  2. Cik Minah says:

    Ramai saja jutawan Malaysia yang ada private jet.
    Apa salah kalau dia nak tolong Tun Det berkempen....???
    Ekonomi merundum......Index komposit BSKL pagi ni dah
    turun 14 point. Bahkan setiap hari takda volume langsung.
    Menunjukkan tiada investor masuk.
    Maknanya, ekonomi merundum.
    Orang kaya pun terpaksa mengharunginya.
    Orang miskin lagilah teruk, dengan GST pula.
    Bila orang kaya susah, orang miskin pun susah.
    Tiada peluang kerja baru untuk fresh grads.
    Jadi apa guna nambah universiti di Kuala Kangsar....???
    Siapa yang nak belajar di situ......????
    Bukana da biasiswa lagi.
    PTPTN pun dah dimansuhkan.
    Nak hutang BANK kena ada sokongan kuat.
    Jadi, elok orang kaya bantu Tun Det berkempen.

  3. orang kaya susah menyusahkan orang miskin.. manakala
    Orang miskin susah tak de hal...dah biasa.... Fikirkanlah...

  4. Anonymous says:

    Indeks tak ada volume lsnsung sejak dari tun momok jadi pm lagi.... beli popia naik jet... tak ke babi nmernyer tu...

  5. Anonymous says:

    oii!! itu jet jutawan Tan Sri Syed Mokhtar punya, dia yg pinjam kan...FOC..bukan macam Jibby & bini, juta2 pu tak apa bukan duit aku..stail mau...

Leave a Reply

Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.