..

..

PENYOKONG PAKATAN MEROYAN KEKALAHAN TERUK #PRNSARAWAK , GELAR PENGUNDI BODOH

on Sunday, May 8, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


Anda lihatkan sikap dan perangai penyokong pembangkang di Semenanjung yang memaki hamun rakyat Sarawak kerana mengundi dan memberi kemenangan besar kepada BN . 

Kekalahan teruk Pakatan Harapan  hingga ada yang hilang deposit jelas cukup memalukan terutama DAP yang hilang 5 kerusi di kubu kuat mereka.  

Jadi , luahan di media sosial seperti ini tidak mengejutkan .  Inilah politik kebencian diajar pembangkang melalui lidah rasmi mereka  Malaysiakini . 


3 Responses

 1. Anonymous says:

  Dah memang keturunan makan babi..bangkai pun dia orang hentam juga..cina yg terang terang songkok tak cebok..macam tu la perangainya..Memang kapir laknatullah.

 2. Otak geliga says:

  Congrats BN!!!...Alhamdulillah

  apa2pun Najib must go....only najib...UMNO & BN teruskan tadbir negara!

 3. AKI NAJI says:

  saya ingin berbagi cerita kepada semua teman-teman bahwa saya yg dulunya orang yg paling tersusah,walaupun mau makan itu pun harus hutang dulu sama tetangga dan syukur kalau ada yg mau kasi,semakin aku berusaha semakin jauh juga pekerjaan dan selama aku ingin berbuat baik kepada orang lain semakin banyak pula yg membenci saya karna saya cuma dianggap rendah sama orang lain karna saya tidak punya apa-apa,dan akhirnya saya berencana untuk pergi mencari dukun yg bisa menembus nomor dan disuatu hari saya bertemu sama orang yg pernah dibantu sama AKI SOLEH JAFFAR dan dia memberikan nomor AKI SOLEH JAFFAR,dia bilan kepada saya kalau AKI SOLEH JAFFAR bisa membantu orang yg lagi kesusahan dan tidak berpikir panjang lebar lagi saya langsun menghubungi AKI SOLEH JAFFAR dan dengan senan hati AKI SOLEH JAFFAR ingin membantu saya,,alhamdulillah saya sudah menang togel yg ke5 kalinya dan rencana saya bersama keluarga ingin membuka usaha dan para teman-teman diluar sana yg ingin seperti saya silahkan hubungi AKI SOLEH JAFFAR,di 0853---> 7778 ---> 3331 saya sangat bersyukur kepada allah karna melalui bantuan AKI SOLEH JAFFAR, dan kini kehidupan saya sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ingat kesempatan tdk akan datan untuk yg kedua kalinya Atau  KLIK DISINI 4d 5d 6d


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.