..

..

JIJAH - LAPIJI SEDANG CHECKMATE ASSMIN ISU RASUAH PEREMPUAN

on Thursday, May 26, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsGesaan Wan Azizah kepada Rafizi agar kemukakan bukti kepada SPRM dalam isu permintaan wang dan perempuan untuk berurusan dengan kerajaan Selangor  sebenarnya untuk checkmate Azmin selaku Menteri Besar.

Kini dalam PKR sudah mempunyai 2 team iaitu team Azmin dan team Wan Azizah . 

Musuh2 Azmin dalam partinya kini sudah mula melanyak Azmin dan kerajaannya dengan pelbagai isu . Selepas surat warkah Anwar tersebar, momentum itu semakin kuat . 

Setiausaha Agung PKR, Rafizi Ramli diminta mengemukakan semua bukti berhubung dakwaan permintaan wang dan perempuan untuk berurusan dengan kerajaan Selangor yang dibangkitkan sebelum ini kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Presiden PKR, Datuk Seri Datin Dr Wan Azizah Wan Ismail berkata, dalam masa sama, Biro Politik parti akan turut meneliti dakwaan berkenaan yang dibangkitkan Ahli Parlimen Pandan itu beberapa hari lalu.

"Sekiranya melibatkan anggota parti, anggota tersebut akan dihadapkan ke jawatankuasa disiplin," katanya selepas menghadiri Mesyuarat Biro PKR di Ibu Pejabat PKR di Petaling Jaya, dekat sini, malam tadi.

Ditanya mengenai kedudukan jawatan Rafizi, Wan Azizah berkata perkara itu tidak dibincangkan dalam mesyuarat. - Bernama


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.