..

..

CALON DAP MELAYU TAK DIRESTUI NENEK SENDIRI TANDING MELAWAN KERAJAAN

on Wednesday, May 4, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsInilah akibatnya menjadi barua kepada DAP dan nasihat  keluarga tidak dipedulikan .

Nenek kepada Abd Aziz Isa calon DAP di Batu Kitang tidak merestui cucunya ini  bertanding menentang calon BN di kerusi itu .

Menurut  Nenek  Mazuyin ini, cucunya  masih muda dan belum mula bekerja tetapi sudah mahu bertanding menjadi YB menentang kerajaan BN .

Ini menunjukkan anak muda seperti Abd Aziz  ini telah diperalatkan untuk kepentingan DAP  dan difahamkan beliau telah diberikan jawatan pegawai kepada Pengerusi DAP Sarawak sebelum bertanding sebagai calon PRN Sarawak

Semoga Abd Aziz ini kembali ke pangkal jalan ....KUCHING: Nenek Abdul Aziz Isa tidak suka cucunya bertanding atas tiket pembangkang di kerusi Batu Kitang, pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sarawak ke-11, Sabtu ini. Mazuyin Abd Manan, 75, yang telah aktif dalam politik Sarawak sejak berdekad lalu berkata, beliau terkejut apabila dimaklumkan cucunya mewakili DAP di kerusi Batu Kitang.

 “Saya tidak suka cucu saya cabar BN dan ini sebabnya saya berada di sini untuk menyokong calon BN di Batu Kitang, Lo Khere Chiang. Jangan undi Abdul Aziz, saya tak suka.

“Beliau masih muda dan belum mula bekerja, tetapi tiba-tiba mahu menentang kerajaan,” katanya kepada wartawan di Batu Kitang.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.