..

..

VIRAL IMPIAN ADIK ADDI ASYRAAF JUMPA PM @NajibRazak TERCAPAI #RespectMyPM #PRNSarawak

on Sunday, April 24, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Siapa yang tidak tersentuh dengan luahan hati ibu kepada seorang kanak-kanak yang kini sedang menderita penyakit hati (allagile syndrome), Addi Asyraaf yang dikatakan hanya mahu bertemu Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak walaupun beberapa minit demi memenuhi impian kanak-kanak berkenaan.

Setelah seminggu menjadi viral di semua medium media sosial sejak hampir seminggu lalu, akhirnya hasrat adik Asyraaf ini termakbul, apabila Datuk Seri Mohd Najib bersama isteri, Datin Seri Rosmah Mansor, meluangkan masa mereka dalam kunjungan beliau kali ke 51, hari ini.


Kunjungan Datuk Seri Mohd Najib dan isteri kerumah adik Asyraf ini nyata cukup menggembirakan adik Asyraf sekeluarga kerana hasrat dan impian anak kecil ini akhirnya didengari oleh Perdana Menteri.


Berikut disertakan beberapa keping gambar saat pertemuan Adik Asyraaf bersama idolanya, Datuk Seri Mohd Najib dan isteri sebentar tadi.
Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.