..

..

SPIN GUAN ENG DALAM ISU PEMBELIAN TANAH TAMAN MANGGIS OLEH BN

on Friday, April 1, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments



Masih mahu Spin lagi. Orang dah bayar 1% down payment. Banker Cheque dah ready dan buktikan memang ada duit. Masalahnya Kerajaan Negeri Pulau Pinang langsung tak bagi S&P dan syarat syarat yang di tentukan , jadi macam mana nak serah cek.

Kalau Ketua Menteri bodoh sudah lah ( wayang beli bangalow tak tahu harga ). Lain orang bukan sebodoh itu , mana bolih bayar RM 22 juta dan tak ada perjanjian.

Tanah dijual RM 11.5 juta tapi tak nak terima RM 22.5 juta. You orang sendiri fahan faham lah , ada apa apa agenda di belakang itu. 

Orang yang paling bodoh di Pulau Pinang pun tahu apa itu perbezaan antara RM 11.5 juta dan RM 22.5 juta. Hanya Ketua Menteri dan Exco yang tak tahu sahaja 

sumber : FB Datuk Huan Cheng Guan  




Ikuti jawapan Datuk Abd Rahman Dahlan mengenai isu tanah Tmn Manggis yang cuba dibeli BN dengan harga RM22 juta tetapi pelbagai helah dan halang dikenakan kerajaan DAP bagi mengagalkan . 

Hanya orang tidak  waras saja mungkin yang akan membeli dan membayar full payment  RM22 juta dalam masa 30 hari kepada kerajaan DAP tanpa melihat syarat2 bakal dikenakan . 




Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.