..

..

FLASHMOB UNDUR NAJIB ANJURAN PKR DI SEBERANG JAYA KURANG SAMBUTAN

on Saturday, April 2, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 CommentsSemalam PKR  mengadakan flashmob UNDUR NAJIB yang sebelum digambarkan akan diadakan besar-besaran kerana dilakukan  di kubu kuat PKR iaitu Permatang Pauh. 

Tetapi kehadiran penyokong tegar PKR di Parlimen itu  tidak sampai 50 orang berdiri di tepi bulatan Seberang Jaya . Malah kelibat  Ahli Parlimen itu sendiri Wan Azizah turut tidak kelihatan .

Mungkin alasan mereka kehadiran kurang disebabkan flashmob dibuat  waktu bekerja hari Jumaat dan cuaca panas El Nino ..haha3 Responses

  1. Anonymous says:

    Nyatz aljuboori tunggu masa untuk masuk muzium .... sekarang beradadi zoosg buloh... bila abis tempoh duduk di zoo bole angkut ke muzium keadilan arau maskot keadilan.... rakyat dah tahu perangai dan anutan ajaran pluralisme sebenar sapa aljuboori nihh...

  2. Anonymous says:

    Mana boleh dapat sambutan, dahulu lain lah..sekarang PAS sudah faham permainan PKR/DAP/PAN AKA aNWAR,lIMKITSIANG,MATSABUN.jadi org PAS tidak turun. meloponglah pencacai-pencacai semua.

  3. Anonymous says:

    RM50 satu kepala....sebab tu tak sampai 50 berok yang sanggup golek2 tepi jalan. Cuba tawarkan RM200 satu kepala, mesti anak bini, atok nenek pun dibawak usung buat flashmob tu.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.