..

..

DEMI JATUHKAN NAJIB , MAHATHIR SANGGUP DIHINA DALAM FLYERS DAP ??

on Saturday, April 30, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Adakah berbaloi Tun Dr Mahathir Mohamad bersekongkol dengan pembangkang terutamanya DAP semata-mata mahu menjatuhkan Datuk Seri Najib Tun Razak ?

 Inilah yang menjadi persoalan ketika ini apabila DAP secara terang-terangan menikam bekas perdana menteri itu dalam kempen mereka menjelang Pilihan Raya Negeri (PRN) Sarawak Ke-11, 7 Mei depan.

 Menerusi risalah kempen yang diedarkan kepada orang ramai ketika hadir mengikuti ceramah DAP, Tun Mahathir dihina konon pada mulanya mengamalkan Amanah, Bersih, Cekap (ini pun salah sepatutnya Bersih, Cekap, Amanah).

 Tetapi kemudian pada kolum sebelah kanan di risalah politik DAP itu dengan jelas menyatakan Tun Mahathir selepas beberapa tahun didakwa mengamalkan skandal penyelewengan di Malaysia yang melebihi berbilion-bilion ringgit.

 Adakah ini balasan DAP ketika mana mereka sanggup terima Tun Mahathir menjayakan Deklarasi Rakyat termasuk demonstrasi haram Bantah GST di ibu negara baru-baru ini, pada masa sama menghina Tun Mahathir.

 Pengedaran risalah DAP itu jelas menyerlah sifat hipokrit parti tersebut sanggup berbuat apa sahaja termasuk tikam sekutunya sendiri yang bekerja keras menggulingkan Najib dengan dijadikan bahan kempen PRN kali ini. Inilah wajah sebenar DAP apabila rakan sesama Pakatan Harapan pun sanggup ditikamnya inikan pula Tun Mahathir.

 Malah tak sedar dek untung apabila Tun Mahathir sanggup bekerjasama dengan mereka demi mengusahakan Deklarasi Rakyat di Kuala Lumpur baru-baru ini.


One Response

 1. Cik Minah says:

  Berbaloikah memangkah NAJIB....?????
  Hutang 1MDB 50 billion, SIAPA NAK BAYAR.....???
  Pangkah BN sama macam condon GST dinaikan 10%
  untuk bayar hutang 1MDB.
  Takpakan.
  Yang penting MELAYU TAK HILANG DI DUNIA.
  Najiblah penjaga MELAHYU.
  Tiada Najib, tiada Melayu.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.