..

..

CERAMAH DAP TAMPILKAN GUAN ENG GAGAL MENARIK RAKYAT DI MIRI #PRNSarawak

on Monday, April 25, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Semalam ceramah DAP menampilkan   Cheap Minister Penang Guan Eng yang terpalit skandal banglo murah & penjualan tanah Taman Manggis di DUN Senandin , MIRI jelas gagal menarik ramai pengundi di situ .

 Jika mengambil kira sokongan pengundi bandar majoriti CINA di Parlimen itu kepada DAP pada PRN lepas , sepatunya kehadiran ke ceramah adalah 3 ribu orang.tetapi jumlah sebenar SEMALAM   hanya 300 orang .


Difahamkan  Ceramah tersebut yang sepatutnya bermula pukul 7:30 malam itu juga terpaksa dilewatkan ke pukul 9 malam ekoran  kehadiran penyokong DAP yang sangat mengecewakan.

 Guan Eng seperti biasa  didalam ceramahnya mendabik dada bahawa beliau telah memajukan P.Pinang dan berjanji akan turut menjadikan Miri seperti negeri berkenaan jika pengundi disini memilih wakil DAP pada Pilihanraya Negeri kali ini.


Itu semua hanya wayang dan auta saja oleh Guan Eng kepada pengundi di MIRI . Selepas menang , mereka akan hilang  lari balik Semenanjung .

Pengundi Sarawak harus bijak menilai dan tidak terpengaruh janji DAP ini
Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.