..

..

SYED SADDIQ CHALENGGER BANGGA GELARKAN PENDOKONG LGBT MALAYSIA'S HEROIN

on Sunday, March 13, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments




Budak muda FAHAMAN LIBERAL seperti Syed Saddiq yang dikatakan pendebat terbaik Asia rupanya masih lagi mentah .

Dia tidah kenal apa diperjuangkan Ambiga & Maria Chin melalui BERSIH yang memperjuangkan LGBT dan tuntutan melalui COMANGO .

Tak guna satu sen pun kepandaian kamu berdebat kalau kamu seorang Muslim penyokong aktivis pro-hak homoseksualiti, pro-negara sekular, anti-undang undang Syariah.

Aktivis yang kamu sanjung seperti Ambiga adalah pejuang COMANGO yang mengadu kepada United Nations supaya memberi tekanan kepada Malaysia, merubah undang2 anti homoseksualiti dan polisi pro-Ummah. Kesian.

Sepandai pandai berdebat, rupanya kamu tiada substance dan keliru sebenarnya tentang matlamat hidup. Nasib baik lah universiti awam tak benarkan manusia seperti kamu masuk merosakkan anak-anak Muslim dengan idealisme, ikon serta idola kamu.


4 Responses

  1. Anonymous says:

    pendebat pondan...sama taraf dengan dengan pendebat pondan tua, kakak fizi aww...

  2. Anonymous says:

    He looks like a bapok. Patut la menyokong lgbt.

  3. Anonymous says:

    Bapok sial haramjadah...bangsa binatang khinzir...
    Puao2 pembangkang suka la khinzir bapok mcm ni

  4. Anonymous says:

    dlm umno pun ada. mesti korang tau.........bahagian atas jugak

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.