..

..

KETUA CHALENGGER TAK CERDIK RUPANYA , SALAHKAN PM KISAH LAMPAU DIRINYA - NETIZEN

on Monday, March 14, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments
1. Terima kasih kerana mengaku kesilapan atas moral buruk anda. Namun moral buruk anda tiada kena mengena dengan Perdana Menteri. Kami persoalkan kisah lampau anda, mengapa perlu kait dengan Perdana Menteri atas kisah lampau anda? Anda sendiri mengatakan anda bukan ahli politik. Jadi apa keperluan mengaitkan moral buruk anda dengan Perdana Menteri?
2. Kita tahu anda bukan manusia sempurna. Dan anda juga perlu tahu PM juga manusia yg tidak sempurna. Kalau anda nak kami faham keadaan anda, maka faham la juga orang yang kamu kritik tu juga manusia biasa. Bukan Firaun yg boleh buat Piramid.
3. Masa memang tidak mendefinisikan anda. Tapi masa anda meraih kejayaan adalah hasil sumbangan jasa org yg anda selalu kritik. Anda tidak adil dalam mendefinasikan masa.
4. Anda sangka org yang dedah pasal moral anda sebagai "ugut". Guna kaedah anda. Anda dedahkan sesuatu yg tidak pasti mengenai 1MDB, adakah dikira anda turut mengugut Perdana Menteri?
5. Anda mahu berlepas diri dari kesalahan moral anda yg terbukti mempunyai bukti. Kemudian anda halakan kesalahan moral anda dengan 1MDB yg mana tuduhan tak pernah ada bukti. Aik, lain macam anda punya putaran? (^_^). Inikah logik anda sebagai pendebat terhebat Asia?
...
Saya rasa tindakkan anda sebagai terdesak. Anda sudah mengaku yg anda tidak mempunyai moral. Sekarang anda meletakkan moral anda jauh lebih rendah apabila mengaitkan Perdana Menteri dan 1MDB dalam kancah akhlak buruk anda.
Kami rakyat yg membayar cukai pengajian anda. Rakyat yg sedang mempersoalkan sikap anda.

Perdana Menteri tiada kena mengena dengan kesalahan lampau anda

FB : Aznil Hisham 
2 Responses

  1. Anonymous says:

    Kenapa keling atau pondan suka berdebat? Dia ni keling ke pondan atau kedua duanya? Keling pondan?

    Drop dead asshole and make OUR future better!

  2. Anonymous says:

    Budak nie bagus .. berani mengaku salah .. amik tanggungjawab.
    Najib ? Haktuihh sangat .. pemimpin paling bachul pernah dilahirkan di Malaysia .. dia salah xpernah nak ngaku .. siap tabur duit rasuah lagi .. blog2 nie ..one of them la .. kesian .. rakyat x kesah pon pasal budak ni sebab dia x dak apa2 jawatan .. rakyat nak najib tu berundur .. jangan denial lagi boleh .. kesian tgk ..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.