..

..

GUAN ENG TAK TAHU HARGA PASARAN RUMAH TAPI TANAH KERAJAAN BANYAK DIJUAL DI PENANG ?? #LGERasuah

on Sunday, March 20, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment



1st time dalam sejarah, seorang nak beli rumah RM juta tapi tak tau value market price rumah. Itu kenyataaan seorang Ketua Menteri yang individu yang berada dalam Jawatankuasa Tanah Negeri hari ini depan wartawan yang mengikuti lawatan ke banglonya . 

Sama ada beliau banyak main wayang cina atau beliau adalah Ketua Menteri terbodoh dalam sejarah P.Pinang !!! 


Malah lebih mengejutkan hari ini disebut sendiri Guan Eng bahawa  harga rumah RM2.8 juta itu telah dipersetujui pada 2012 lagi dengan pemilik rumah . Kebetulan pulak tanah untuk PPR Taman Manggis dijual kepada KLIDC pada tahun itu .

Tak kan harga rumah 2012 tak naik langsung ke 2015 dibelinya ?? Agak pelik bin ajaib . Harga Rumah tak pernah susut tapi meningkat .

SPRM kalau tak dakwa lagi  sepertimana kes  DS Khir Toyo... memang ada yang tak kena la .




One Response

  1. Hanan says:

    mana SPRM?? Macam main wayang je..nanti SPRM lupa nak datang sebab dah tengok wayang..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.