..

..

PKR TAK UBAH SEPERTI MACAI DI P.PINANG DIKUASAI DAP

on Wednesday, February 24, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments
PKR bakal ‘ditelan’ dan mengalami nasib yang sama seperti Pas jika masih kekal menjalin kerjasama dengan DAP dalam pakatan pembangkang.

 Huan Cheng Guan Naib Presiden Parti Cinta Malaysia (PCM), Datuk Huan Cheng Guan berkata, beliau difahamkan DAP akan meletakkan calon-calon mereka di lima kawasan PKR di Pulau Pinang pada pilihan raya umum akan datang.

Selain itu dakwa beliau, DAP juga akan meletakkan calon-calon Melayu untuk bertanding di semua kawasan Parlimen dan Dewan Undangan Negeri (DUN) Pas dalam tempoh tersebut.

“Langkah tersebut jelas membuktikan DAP secara halus cuba memonopoli Pulau Pinang dan sanggup bertindak kejam menyingkirkan PKR walaupun menyedari parti itu bersama dalam pembangkang. 

“Dalam situasi ini, PKR tidak ubah se­perti ‘macai’ kerana kepemimpinan mereka langsung tiada peluang untuk membuat sebarang keputusan di peringkat negeri itu,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.


2 Responses

 1. Anonymous says:

  DAP adalah musuh Islam dan musuh Melayu yang terang dan nyata.
  Semoga bangsaku sedar dan bangkit! Jangan tertipu seperti Melayu singapura yang walaupun tinggal di republik yang moden dan canggih, Melayu tetap TERHINA dan dipandang rendah oleh bangsa cina yang mempunyai kuasa mutlak!
  Kalau sekadar jadi kain lap kaki di istana indah pun tak guna......harap orang Melayu Pulau Pinang lebih bijak dan ttidaak mennggadai masa depan bangsa dan agama!
  DAP telah berkali kali menghina Melayu, Islam, Raja2, NegaraKu, anggota polis, tentera, dan banyak lagi.

 2. Anonymous says:

  Ada ahli majlis PKR dlm MPSP sanggup di anjing kan janji duit masyuk.. Dulu drebar je, skrg dah jadi ahli majlis, dah ada rumah besar, kereta plat PKR lagi, tapi maruah di hujung kaki DAP... Sanggup dan bangga Jadi balaci anjing DAP..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.