..

..

NGO BUAT LAPORAN POLIS TERHADAP FAHMI REDZA SEBAR GAMBAR HINA PM MALAYSIA

on Monday, February 1, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments
Satu lagi kebodohan dan sikap tidak bertamadun pembangkang PKR .  Mereka sering mengambarkan parti mereka mengamalkan politik baru tapi rupanya kerja politik tahap longkang !

Berikutan sebaran karikatur menghina PM ini, laporan Polis telah dibuat oleh NGO hari ini mengesa tindakan terhadap individu bernama Fahmi Redza . 


NGO Gerakan Merah sebentar tadi baru selesai membuat satu lapuran polis terhadap seorang individu bernama Fahmi Redza yang memuat naik gambar YAB Perdana Menteri DS Najib Tun Razak yang diubah suai didalam bentuk yang amat biadap di Instagram.
Gerakan Merah setegas tegasnya menolak budaya tidak bertamadun ini yang menghina pemimpin no 1 negara kita.
Gerakan Merah amat berharap pihak polis segera bertindak ke atas individu bernama Fahmi Redza ini.
Yang Ikhlas,
Ketua Penerangan NGO Gerakan Merah.
Syed Rosli Jamalullail.


6 Responses

 1. Anonymous says:

  pemimpin no. 1 negara ke atau penyamun no. 1 negara

 2. “Wahai orang-orang Yang beriman, Taatlah kamu kepada Allah dan Taatlah kamu kepada Rasulullah dan kepada “Ulil-Amri” (orang-orang yang berkuasa) dari kalangan kamu. kemudian jika kamu berbantah-bantah (berselisihan) dalam sesuatu perkara, maka hendaklah kamu mengembalikannya kepada (Kitab) Allah (Al-Qur’an) dan (Sunnah) RasulNya – jika kamu benar beriman kepada Allah dan hari akhirat. Yang demikian adalah lebih baik (bagi kamu), dan lebih elok pula kesudahannya”.

 3. Anonymous says:

  Ini agaknya hasil ajaran dari pembangkang dan pemfitnah....budaya kurang ajar yg semakin menjadi-jadi. Eluklah diambil tindakan tegas untuk pengajaran juga. Najib juga patut saman mamat ni kerana menanamkan perasaan kebencian rakyat.

 4. Fahmi Redza ni mmg saya kenal, seorang yang berpegang kepada Anarchist Communism, bergerak dalam NGO2 seperti Food Not Bomb, SUARAM, JERIT, SISTER IN ISLAM dan banyak lagi. Suka menganjurkan Police Power Workshop. banyak menjadi pengaruh kepada gerakan subversif. individu yang mengarah dokumentari 10 tahun sebelum Merdeka.

 5. Anonymous says:

  Ada tak laporan polis yang dibuat oleh DATUK KIPIDAP!!??

  semenjak dapat gelaran datuk ni dah hilang suara je tengoknya..

 6. Anonymous says:

  HEHEHEHE..............Najib memang badut

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.