..

..

GAMBAR MESRA GUAN ENG LAYAN TOK PA DI P.PINANG , ADAKAH DAP SOKONG TPPA ??

on Saturday, January 9, 2016 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Viral hari ini  gambar mesra Tokong DAP No 1 di Penang iaitu Guan  Eng belanja Tok Pa makan lewat malam  di Restoran Kayu Nasi Kandar . 

Difahamkan ia  sebagai ucapan terima kasih Kerajaan DAP Pulau Pinang. Ucapan terima kasih kerana atas usaha MIDA, sebuah agensi MITI yang diterajui oleh Tok Pa membawa  Pelaburan Langsung Asing (FDI) ke Pulau Pinang terus meningkat. Kipas kuat betul Tokong DAP ini 

Tetapi sebenarnya kehadiran  Tok Pa ke Penang untuk satu majlis penerangan TPPA di USM pagi tadi yang dihadiri ramai pemimpin NGO  negeri ini .


Menariknya , demo flasmob oleh macai2 DAP juga turut diadakan menyambut ketibaan Tok Pa di USM. 

Persoalannya ,  pemimpin mereka puja begitu mesra  sekali dengan Menteri yang terlibat TPPA tapi macai2 mereka dikerahkan membantah perjanjian ini .

Adakah DAP juga menyokong perjanjian TPPA ini secara sembunyi ?  Ini kerana dengan  perjanjian akan menguntungkan  negeri industri seperti P.Pinang ini  boleh tarik FDI yang banyak dan juga perniaga2 penyokong tegar DAP  boleh melabur di luar negara dengan mudah . 

Tapi bila di depan rakyat merekalah hero paling kuat bantah ..HIPOKRIT !! One Response

  1. Anonymous says:

    BIASALAH TU, MMG PERANGAI DAPIGS TULEN ...

    "pepat diluar rencong didalam"

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.