..

..

GAMBAR PAKAIAN WARNA SEDONDON 2 PEMIMPIN UMNO - PAS BIKIN DAP LAGI PANAS HATI !!

on Thursday, December 17, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
 Sedondon demi perpaduan UMMAH    !    Itulah yang ramai perkatakan di media sosial ( bukan macai DAP) selepas melihat  ‎Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak dan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang apabila mengenakan pakaian sama warna  menghadiri Multaqa Serantau  Alumni Al-Azhar Malaysia 2015  hari ini.


Multaqa Serantau Alumni Al-Azhar berlangsung tiga hari, yang mana menyaksikan pertemuan antara ulama Malaysia dan Al-Azhar bagi membincangkan mengenai kemaslahatan umat Islam kini.


Guan Eng dan PAN mesti hati panas melihat kemesraan antara 2 pemimpin parti terbesar orang Melayu Islam ini . One Response

 1. Anonymous says:

  SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas PENYATUAN PAS-UMNO kita! Lagi MEMBARAlah si ekoq-ekoq BANGKAI BABI yg.dok MEMBIAK kat JAMBAN PENDATANG KAPIRDAJAL TERORIS-TERORIS PKRHOMO/DAPBANGKAI - yg. dpt. DANA BERJUTA termasuk dr. REJIM-REJIM PENGGANAS Barat-Zionis-Soros/ISrael-CIA-Mossad - yg. sampai nak MENGGULINGkan YAB PM BUMIPUTERA Islam/Melayu kami, UMNO/mana-mana institusi BUMIPUTERA kami dan KERAJAAN kami di NEGARA ISLAM kami ni!

  Tapi aku harap PAS tidak TERPERANGKAP dgn. PerkasaBANGANG-si PENJILAT-madey tu! Dan PerkasaBANGANG ni bersama keturunan si Madey tu, mempergunakan ISLAM untuk memperbodohkan kita (tapi boleh pula si Madey-MENJILAT-Soros/CIA-MOSSAD)! Madey serta keturunan dia yg. juga PENYAMAQ, sedang meREKRUT tentera penyokong depa terutama dari ISMA dan PERKASA yg. makin BANGANG-nak-MAMPOS!

  PerkasaBANGSAT yg. sungguh MENCURIGAkan ini sekarang , telah ambil pula peluang utk. GERTAK dgn. BIADAP ke atas YAB PM kita sebaik isu YAB PM terserempak dgn. si SATANyahoo di UN tempoh hari, di PUTARBELITkan puak TERORIS PKRHOMO/DAPBANGKAI-SIAL-si-PORNORASIS-EJEN/KULI-Barat/ZIONIS-SOROS/FREEMASON-PEROMPAK/PENJENAYAH/PERASUAH-no-1!

  Lihat MailBANGKAI BABI RASIS (yg. memPERMAINkan nama “Malay” sewenangnya tapi amat ANTI-ISLAM/MELAYU)! Di - http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/clean-up-your-act-or-we-will-support-pas-instead-perkasa-warns-umno, Clean up your act or we will support PAS instead, Perkasa warns Umno !

  Nek Tempoyak.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.