..

..

VIDEO ! UMNO P.PINANG SEDIA HULUR TANGAN BANTU PAS SELESAI MASALAH RAKYAT @dzainalabidin

on Sunday, November 29, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments










Pengerusi Perhubungan UMNO Pulau Pinang, Dato Seri Zainal Abidin Osman dalam sidang media sebentar tadi melahirkan rasa simpati terhadap PAS Pulau Pinang yg sebelum ini bekerja keras demi kemenangan kerajaan DAP Pulau PInang dlm beberapa pilihanraya umum sebelum ini namun akhirnya disingkir begitu sahaja.

Kerajaan Pusat sedia menghulurkan tangan kepada pemimpin Pas di negeri Pulau Pinang bagi membantu menyelesaikan permasalahan rakyat di peringkat akar umbi demi kebaikan bersama.

Beliau berkata Umno negeri bersedia menghulurkan tangan untuk bekerjasama dengan ahli PAS melalui JKK Persekutuan yang turut diwakili oleh UMNO.
"Kita boleh bantu, kita harap PAS tidak bermuram dan pilu kerana dibuang. Kita wakil UMNO di bawah JKKP sedia membantu." kata beliau.



Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.