..

..

TELOQ AHLI PARLIMEN DAP FITNAH MENANTU NAJIB DAH KECUT BILA KENA SAMAN !

on Friday, November 27, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Tersentak dengan surat dari Tetuan Noorhajran Mohd Noor yang meminta Ahli Parlimen DAP Raub, Ariff Sabri memohon maaf kerana memfitnah menantu Perdana Menteri DS Najib Tun Razak, Daniyar Kesikbayev, Ariff Sabri hari ini telah mula kecut telor. Baca fitnah dan surat tetuan Noorharjan, di sini.

Di dalam posting blog terbarunya, beliau cuba menafikan membuat fitnah berkenaan dan menyalahkan sebuah portal yang kami percayai sebagai Malaysia-Chronicle yang telah mengubah tajuk posting blog beliau dan membuat berita yang di luar konteks daripada apa yang cuba hendak disampaikannya.

Beliau juga turut menulis akan turut bekerjasama dengan tetuan peguam Daniyar untuk membuang mana-mana para posting blog berkenaan yang dianggap memfitnah dan beliau sedia untuk meminta maaf di atas keterlanjuran beliau. Beliau menulis,
"I have told my lawyer that if my OWN original article is referred, I am prepared to look at the offending words and passages and if necessary will remove the offending passages and tender the required apologies."
Inilah perangai pemimpin-pemimpin DAP. Mereka mengadakan fitnah dan menyebarkan tanpa rasa bersalah. Apabila telah disaman, mulalah kecut telor dan mula mengadakan pelbagai alasan untuk mengelakkan diri disaman. - sumber -One Response

  1. Anonymous says:

    Pemfitnah lebih zalim dari pembunuh. Tak takut kena dakwa di akhirat ka arip?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.