..

..

TAK SAMPAI 24 JAM, BABI TAMAN PADANG KOTA DITUKAR LEPAS KENA MAKI NETIZEN @Rrafizal

on Sunday, November 8, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentIsu permainanan   di taman Pdg Kota Lama yang menggunakan imej babi telah menjadi viral setelah dimuatkkan oleh pages PENANGKINI   hari ini dan mengkritik tindakan MBPP  yang tidak memikirkan sensitiviti umat Islam dan mencemarkan imej negeri. 

Ramai netizen mengkritik tindakan MBPP dan kerajaan DAP hinggakan ada yang mempersoalkan ini satu tindakan halus bagi mempengaruhi kanak-kanak Islam  tentang haiwan yang haram di sisi agama ini . 

Tak sampai 24 jam , ia telah ditukar dengan haiwan lain selepas mendapat kritikan rakyat negeri ini yang marah akan tindakan MBPP. Adakah ini arahan daripada kerajaan DAP ??

Syabas umat Islam P.Pinang yang prihatin dan bermaruah agar terus tidak diperkotak-katikkan kerajaan DAP !!**  Nak tanya juga Datuk Bandar  & pekerja MBPP   tu ...masa nak pasang ,otak letak di lutut ke ??? 


One Response

  1. Anonymous says:

    Ini mungkin di Beijing. Pekerja MBPP semuanya cina.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.